Babagan awake dhewe

Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd.dumunung ing Zona Industri Ekonomi Daur Ulang Ziya, wiwitane dibangun ing Oktober 2008, lan wiwit mbukak pasar domestik saka grosir lan perusahaan dagang.

Saka taun 2010, kita ngembangake pasar jaban rangkah, ing wektu sing padha kita nggawe tim penjualan perdagangan manca.

Ing 2013, Kita melu ing Canton Fair kanggo pisanan, lan terus kanggo nggedhekake tim kita.

Ing 2015, wiwit melu ing pameran manca profesional.

Ing 2017, nanggapi kabijakan perlindungan lingkungan nasional,

ger
fe

Kita pindhah menyang Taman Industri Ekonomi Daur Ulang Nasional --- Taman Industri Ziya.Ing wektu sing padha kita nganyari lan direnovasi pabrik lawas kanggo gawé bebarengan.

Kanggo produksi, kita nganyari peralatan, diganti saka proses tradisional single-pass stamping peralatan kanggo nggabung proses automation peralatan, iku nemen apik produksi efficiency.

Kanggo kontrol kualitas , perusahaan abides dening sistem pengawasan strictly, iku bakal dititi priksa ing sifat fisik lan kimia komposisi sanalika bahan baku mlebu pabrik;ing proses produksi, inspektur bakal nggawe inspeksi sing ora teratur lan inspeksi titik;produk rampung bakal dites, difoto lan diajukake karo laporan pengawasan dening QC sadurunge pangiriman.Kanggo njamin kualitas produk, njamin hak lan kapentingan pelanggan.

Ing 2019, kanggo luwih standarisasi pasar, pabrik ngiyataken Manajemen, pisanan mbentuk Manajemen karakteristik lan sistem operasi, ngrampungake registrasi merek dagang domestik lan jaban rangkah, entuk Sertifikasi Sistem Kualitas ISO9001 lan Sertifikasi CE.

Kanggo manajemen karyawan, kita njupuk "kulawarga" minangka pondasi, ora mung nganggep saben pelanggan minangka sedulur, nanging uga ngemot "kulawarga" ing karyawan - nyebarake kesejahteraan nalika preian, macem-macem pelatihan keterampilan, ngatur karyawan lelungan, olahraga, supaya karyawan bisa ing swasana ati seneng bisa, nggambarake saben pegawe raos kepemilikan, saestu njupuk pabrik minangka kulawarga.

Kanggo pelanggan, kita tansah netepi prinsip "kualitas basis, ajining diri wigati, layanan kaunggulan, customer pisanan".Ing Course saka pembangunan 12 taun ', kita wis netepi filosofi bisnis "inovasi produk anyar kanggo kemajuan, consolidate produk lawas kanggo stabilisasi".Stabilisasi pasar sing wis ana, lan ing wektu sing padha kita terus saya kuwat lan kuwat.

Kanthi kompetisi sing saya sengit ing pasar domestik lan manca, kita uga ngadhepi tekanan lan tantangan saka saben aspek, nanging kita tansah fokus ing budaya "omah" lan nambah teknik manufaktur lan kualitas produk kanthi terus-terusan. tangan karo pelanggan lawas kita ing mangsa ngarep, ketemu kanca anyar lan njaluk dhukungan.

Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd. Para anggota kabeh, sugeng rawuh ing "omah".

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita