chilPameran

  • 2020-2021
    2020-shanghai 2021-China Yiwu Hardware&Electrical Canton Fair Live Online
    Ing 2020 lan 2021, kita rawuh ing Canton Fair kanthi langsung online lan rawuh ing pameran hardware shanghai lan China Yiwu Hardware & Electrical offline.mbantu kita ngembangake luwih akeh klien.
    2020-shanghai
    2021-China Yiwu Hardware&Electrical
    Canton Fair Live Online
    Ing 2020 lan 2021, kita rawuh ing Canton Fair kanthi langsung online lan rawuh ing pameran hardware shanghai lan China Yiwu Hardware & Electrical offline.mbantu kita ngembangake luwih akeh klien.
  • 2019
    2019 Automechanika Shanghai 封面 2019-125 Canton Fair 2019-Big Five 2019-125th Canton Fair 2019-126th Canton Fair (2) 2019-126th Canton Fair (3) 2019-Big Five Fair 2019-125th Canton Fair (4) 2019-125th Canton Fair (3) 2019-126th Canton Fair
    Ing 2019, We rawuh ing Canton Fair saka 125 kanggo 126. Kita uga dirawuhi Big 5 Fair lan Automechanika Shanghai.Miturut nekani pameran, nambah visibilitas perusahaan kita.
    2019 Automechanika Shanghai 封面
    2019-125 Canton Fair
    2019-Big Five
    2019-125th Canton Fair
    2019-126th Canton Fair (2)
    2019-126th Canton Fair (3)
    2019-Big Five Fair
    2019-125th Canton Fair (4)
    2019-125th Canton Fair (3)
    2019-126th Canton Fair
    Ing 2019, We rawuh ing Canton Fair saka 125 kanggo 126. Kita uga dirawuhi Big 5 Fair lan Automechanika Shanghai.Miturut nekani pameran, nambah visibilitas perusahaan kita.
  • 2018
    2018-123th Canton Fair (3) 2018-123th Canton Fairfmt 2018-124th Canton Fair 2018-Big Five Fair 124thguangjiaohui 123guangjiaohui
    Ing 2018, kita rawuh ing Canton Fair saka 123th kanggo 124th, kita entuk 150.000 usd pesenan sak wektu padha, Miturut pengalaman sugih kita, kita nggedhekake pasar negara liyane lan klien liyane.
    2018-123th Canton Fair (3)
    2018-123th Canton Fairfmt
    2018-124th Canton Fair
    2018-Big Five Fair
    124thguangjiaohui
    123guangjiaohui
    Ing 2018, kita rawuh ing Canton Fair saka 123th kanggo 124th, kita entuk 150.000 usd pesenan sak wektu padha, Miturut pengalaman sugih kita, kita nggedhekake pasar negara liyane lan klien liyane.
  • 2017
    2017-122th Canton Fair 2017-121th Canton Fair 122guangjiaohui 122guangjiaohui2
    Ing 2017, kita rawuh ing Canton Fair saka 121 kanggo 122.sauntara iku kita miwiti kanggo nekani pameran Asing.Ing Desember, kita nekani Big 5 Fair lan ngunjungi pelanggan lokal.Perlu luwih akeh kesempatan kanggo mbangun hubungan kerja sama.
    2017-122th Canton Fair
    2017-121th Canton Fair
    122guangjiaohui
    122guangjiaohui2
    Ing 2017, kita rawuh ing Canton Fair saka 121 kanggo 122.sauntara iku kita miwiti kanggo nekani pameran Asing.Ing Desember, kita nekani Big 5 Fair lan ngunjungi pelanggan lokal.Perlu luwih akeh kesempatan kanggo mbangun hubungan kerja sama.
  • 2014-2016
    2016-120th Canton Fair2 2014-115th Canton Fair 2014-116th Canton Fair 2015-117th Canton Fair (2) 2015-118th Canton Fair 2016-119th  Canton Fair 2016-120th Canton Fair
    Ing 2014 lan 2015 lan 2016, kita rawuh ing Canton Fair saka 115 kanggo 120th, Miturut pameran iki, kita gain akèh pengalaman ekspor lan menehi layanan paling apik kanggo klien.
    2016-120th Canton Fair2
    2014-115th Canton Fair
    2014-116th Canton Fair
    2015-117th Canton Fair (2)
    2015-118th Canton Fair
    2016-119th  Canton Fair
    2016-120th Canton Fair
    Ing 2014 lan 2015 lan 2016, kita rawuh ing Canton Fair saka 115 kanggo 120th, Miturut pameran iki, kita gain akèh pengalaman ekspor lan menehi layanan paling apik kanggo klien.
  • 2013
    113thguangjiaohui 114ththguangjiaohui 2013-114th Canton Fair
    Ing 2013, kita wiwit rawuh ing 114th Canton Fair.Iki minangka kesempatan lan tantangan anyar kanggo mbukak pasar domestik lan jaban rangkah.kita ngembangake sawetara negara pelanggan lan entuk kapercayan lan dhukungan saka klien.
    113thguangjiaohui
    114ththguangjiaohui
    2013-114th Canton Fair
    Ing 2013, kita wiwit rawuh ing 114th Canton Fair.Iki minangka kesempatan lan tantangan anyar kanggo mbukak pasar domestik lan jaban rangkah.kita ngembangake sawetara negara pelanggan lan entuk kapercayan lan dhukungan saka klien.