PangentasanPangentasan

babagan kitababagan kita

Tianjin Theone Metal Products Co, Ltd dumunung ing ziya industri ekonomi daur ulang, mula dibangun ing oktober, 2008, lan miwiti mbukak pasar domestik saka para pemborong lan perusahaan dagang.Mulai taun 2010, kita ngembangake pasar ing luar negeri, sing padha wektu kita netepake tim dodolan perdagangan manca.Ing taun 2013, kita melu adil ing kanton pertama, lan terus nggedhekake team.In 2015, miwiti melu pameran asing profesional.Ing tahun 2017, nanggapi perlindungan lingkungan nasional. kabijakan, kita pindhah menyang taman industri ekonomi daur ulang nasional - taman industri ziya. sekaligus kita nganyari lan ndandani pabrik lawas kanggo ngasilake bebarengan.

Produk utamaProduk utama

kabar paling anyarkabar paling anyar

b9727009