Abrazaderas de manguera de acero inoxidable type americano

Las abrazaderas de manguera de acero inoxidable de type americano sing utilizan ampliamente en las uniones of mangueras de aceite, gas, liquido y caucho of automóviles, barcos, tractores, rociadores, motores de bensin, motores diésel and otros equipos mecánicos konstruksi, incendios y otros.campos de la industria.Con las karakteristik torsi gedhe, solidez lan longitud tanpa wates, bisa digunakake kanthi gampang ing volume gedhe.Las abrazaderas de manguera de type americano de service pesado is disponibles en las series SS200 y SS300.Kanggo entuk informasi babagan rincian produk, ora ana wong sing bisa dihubungi.

Mercado principal: Indonesia, Singapura, Amerika lan sawetara negara ing Timur Tengah


Detail Produk

Daftar Ukuran

Paket & Aksesoris

Tag produk

vdDeskripsi Produk

American Style Endless With Worm Drive Heads minangka desain clamp selang tradisional sing paling populer ing Amerika.sing duwe konstruksi crimped utawa interlocked supaya clamps ora gandheng.it dirancang kanggo masang lan nutup selang menyang pas, inlet / outlet, lan liyane nalika kahanan lingkungan atos bisa ngrugekake aplikasi clamping lan digunakake ing ngendi karat, geter, weathering. , radiation, lan suhu extremes sing badhan

  • band wis resik punched perforations persegi dowo sing terus kuwat lan nyambung gampang
  • Versi liner clamp kasedhiya karo liner utama sing nglindhungi hoses lan komponen alus saka karusakan amarga slot ing band.
  • Desain apik banget kanggo nyekel pratandha, gendera, prau cilik lan saringan kanthi aman.
  • NO.

    Paramèter Rincian

    1.

    Bandwidth * kekandelan 12.7*0.6mm

    2.

    Ukuran 10-16mm kanggo kabeh

    3.

    Slot meneng -lan+

    4.

    Screw Wrench 8 mm

    5.

    untu kothong

    6.

    OEM/ODM OEM / ODM welcome

vdKomponen produk

图片1
大美

vdBahan

TO Bagian No.

Bahan

Band

omah

meneng

TOAG

W1

Baja Galvanis

Baja Galvanis

Baja Galvanis

TOAS

W2

seri SS200/SS300

seri SS200/SS300

Baja Karbon

TOASS

W4

seri SS200/SS300

seri SS200/SS300

seri SS200/SS300

TOASSV

W5

SS316

SS316

SS316

vdTorsi tightening

Torsi gratis instalasi sing disaranake yaiku ≤1N.m, torsi loading yaiku ≥7N.m

vdAplikasi

American Style Endless With Worm Drive Heads bisa digunakake ing meh kabeh aplikasi njero ruangan lan ruangan.Digunakake ing lingkungan sing bocor kanthi geter sing kuat lan ing tekanan dhuwur, kayata kontrol emisi, saluran bahan bakar lan selang vakum, mesin industri, mesin, tabung (selang pas) kanggo kapal, lsp.

美式用途_副本

 

vdDaftar Produk

Robust Pipe Clamp 2Double Bolt Pipe Clamp 3German type  Hose Clamp 4German Type Hose Clamp With Handle 5British Type Hose Clamp
Klem Pipa Kuat Double Bolt Pipe Clamp Clamp Selang jinis Jerman Clamp Selang Tipe Jerman Kanthi Gagang Clamp Selang Tipe Inggris
6American Type Hose Clamp 7American Type Hose Clamp With Handle 8European Type  Hose Clamp 9Heavy Duty American Type Hose Clamp 10Blue Housing British Type Hose Clamp
Clamp Selang Tipe Amérika Clamp Selang Tipe Amérika Kanthi Gagang Clamp Selang Tipe Eropa Heavy Duty Amérika Jinis Selang Clamp Blue Housing British Type Hose Clamp
11U  Bolt Clamp 12T Type Pipe Clamp 13Strut Channel Pipe Clamp 14Pipe Clamp With Rubber 15Loop Hanger
U Bolt Clamp Kab Klem Pipa Tipe T Strut Channel Pipe Clamp Clamp Pipa Kanthi Karet Loop Hanger
16Ear Hose Clamp 17Spring Hose Clamp 18Rubber Clamp 19Double Wire Hose Calmp 20Mini Hose Clamp
Klem Selang Kuping Spring Hose Clamp Kab Klem Karet Selang Kawat Ganda Calmp Klem Selang Mini Kab

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Range Clamp

    Bandwidth (mm)

    Ketebalan (mm

    TO Bagian No.

    Min (mm)

    Maks (mm)

    inch

    W1

    W2

    W4

    W5

    8

    12

    1/2”

    8/10

    0.6/0.6

    TOAG12

    TOAS12

    TOASS12

    TOASSV12

    10

    16

    5/8”

    8/10

    0.6/0.6

    TOAG16

    TOAS16

    TOASS16

    TOASSV16

    13

    19

    3/4”

    8/10

    0.6/0.6

    TOAG19

    TOAS19

    TOASS19

    TOASSV19

    13

    23

    7/8”

    8/10

    0.6/0.6

    TOAG23

    TOAS23

    TOASS23

    TOASSV23

    16

    25

    1”

    8/10

    0.6/0.6

    TOAG25

    TOAS25

    TOASS25

    TOASSV25

    18

    32

    1-1/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG32

    TOAS32

    TOASS32

    TOASSV32

    21

    38

    1-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG38

    TOAS38

    TOASS38

    TOASSV38

    21

    44

    1-3/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG44

    TOAS44

    TOASS44

    TOASSV44

    27

    51

    2”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG51

    TOAS51

    TOASS51

    TOASSV51

    33

    57

    2-1/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG57

    TOAS57

    TOASS57

    TOASSV57

    40

    63

    2-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG63

    TOAS63

    TOASS63

    TOASSV63

    46

    70

    2-3/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG70

    TOAS70

    TOASS70

    TOASSV70

    52

    76

    3”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG76

    TOAS76

    TOASS76

    TOASSV76

    59

    82

    3-1/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG82

    TOAS82

    TOASS82

    TOASSV82

    65

    89

    3-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG89

    TOAS89

    TOASS89

    TOASSV89

    72

    95

    3-3/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG95

    TOAS95

    TOASS95

    TOASSV95

    78

    101

    4”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG101

    TOAS101

    TOASS101

    TOASSV101

    84

    108

    4-1/4"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG108

    TOAS108

    TOASS108

    TOASSV108

    91

    114

    4-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG114

    TOAS114

    TOASS114

    TOASSV114

    105

    127

    5”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG127

    TOAS127

    TOASS127

    TOASSV127

    117

    140

    5-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG140

    TOAS140

    TOASS140

    TOASSV140

    130

    153

    6”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG153

    TOAS153

    TOASS153

    TOASSV153

    142

    165

    6-1/2"

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG165

    TOAS165

    TOASS165

    TOASSV165

    155

    178

    7”

    10/12.7

    0.6/0.7

    TOAG178

    TOAS178

    TOASS178

    TOASSV178

     

     

    Paket klem selang jinis Amerika kasedhiya karo polybag, kothak kertas, kothak plastik, tas plastik kertu kertas, lan kemasan sing dirancang pelanggan.

     

    * kothak werna kita karo logo.

     

    * kita bisa nyedhiyani kode bar pelanggan lan label kanggo kabeh packing

     

    *Packing dirancang pelanggan kasedhiya

     

     

     

     

     

    Warna kotak packing:100clamps saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 clamps saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

     

     

     

     

    Kemasan kotak plastik:100clamps saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 clamps saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

     

     

     

     

     

     

     

     

    Polybagkaro kemasan kertu kertas: saben kemasan polybagis kasedhiya ing 2,5,10 klem, utawa kemasan pelanggan.

     

     

     

    Kita uga nampa paket khusus karo kothak kapisah plastik.Ngatur ukuran kothak miturut pelanggan's syarat.

     

    Aksesoris

     

    Kita uga nyedhiyakake driver nut poros fleksibel kanggo mbantu karya sampeyan kanthi gampang.

     

     

     

     

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita