chilSajarah Pangembangan

miwiti
pungkasan
  • 01

    2008

    Mbangunpabrik kita ing Desa Dongtantou
  • 02

    2010

    ● Nggawe tim dodolan perdagangan manca ,lan miwiti kanggongembangake pasar manca
  • 03

    2013

    ● Rawuh ing 114 Autumn Canton Fair kanggopisanan
  • 04

    2016

    ● EntukSertifikasi CE & Sertifikasi ISO9001
  • 05

    2017

    ● Pindhah menyang abengkel 5000 meter persegiing National Recycled Economic Industrial Park.
    ● Rawuh ing pameran manca kanggodhisikwektu---Big 5 ing Dubai
  • 06

    2018

    ● Ing Pameran Kanton kaping 124,kita mlebu pesenan $150.000.
    ● Perusahaan kangCEO Ammydianugerahi gelar kehormatan saka"Pakar Pengusaha Muda"dening Panitia Kabupaten
  • 07

    2019

    ● EntukEUIPO & Register merek dagang domestik.
    ● Dirating minangka aperusahaan lintangdeningAsosiasi Hardware.
    ● Rawuh ing pameran manca kanggokapindhowektu---Big 5 ing Dubai
  • 08

    2020

    ● Nglamar lan entuk8 seri katon paten lan karya paten.
    ● Ing taun 2020, kita ngekspor menyang150 negara, utamané ingEropa, Amerika UtaralanAmérika Kidul
  • 9

    2021

    ● Nggawa mlebumesin otomatiskanggo nambah kapasitas produksi.
    ● Dianugerahi gelar sakaSupplier Kualitas by Motor Toyota KabKorporasi.
    ● Sales tambah dening20 kapingdibandhingake karo2008.
  • 10

    Tangan ing tangan, win-win masa depan

    zxvf1b
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita