chilProfil Perusahaan

Sapa Kita

dsafdsMadeg ing 2008 kanthi pengalaman 14 taun
dsafdsTutup bengkel 5000 meter persegi
dsafdsKanthi 120 buruh, 3 teknisi lan tim QC
dsafdsEntuk Sertifikasi CE & ISO9001 ing 2016
dsafdsEntuk EUIPO lan ndhaptar merek dagang domestik ing 2019
dsafdsDiekspor menyang luwih saka 80 negara
dsafdsEntuk 8 paten ing 2021
dsafdsKira-kira 60 yuta potongan kemampuan produksi

微信图片_20210519153813

LOGO(2)

Kejujuran

Kerjasama

Win-Win

Inovasi

TAUN
+
METER KOTAK
USD

Wiwit taun 2008

NO.DARI KARYAWAN

BANGUNAN PABRIK

laba penjualan ing 2020

chil

Sertifikasi

CE
ISO9000
theone-国内商标1
卡箍1外观专利证书-11
sdad
微信图片_20210518102831
ZMKN
连接片外观专利证书-1
sdnajknfl
fdskln
ZAAA
theone 欧盟
chil

Sistem Kontrol Kualitas

Inspeksi Bahan Baku

Inspection1

Inspeksi Proses Produksi

Inspection2

Inspeksi Produk Rampung

Inspection3
Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita