Kabar

  • Diagram instalasi penjepit pipa gas

    Clamp minangka alat antarmuka sing trep banget.Iku ndadekake kita nyaman, nanging uga kudu digunakake.Dadi, sanajan prasaja banget, kepiye carane nggunakake?Piranti/Material Proses Obeng Clamp: 1, kita kudu mriksa jinis clamp, apa jinis gagang utawa jinis sekrup.2 Yen iku ...
    Waca liyane
  • Sugeng dinten bapak

    Dina Rama ing Amerika Serikat ana ing Minggu kaping telu ing wulan Juni.Iku mengeti kontribusi sing bapak lan tokoh rama kanggo urip anak.Asal-usul kasebut bisa uga ana ing upacara pengetan sing dianakake kanggo sekelompok wong akeh, akeh bapak, sing tiwas ing pertambangan ...
    Waca liyane
  • Musim panas wis teka kanthi tenang, apa sampeyan siap?

    Musim panas minangka musim panas lan bisa diganti.Saben uwong ngomong yen musim panas kaya pasuryan bayi lan bakal owah.Nalika seneng, srengenge padhang.Nalika sedhih, srengenge ndhelik ing mega lan nangis kanthi meneng-menengan.Nalika nesu, ana mega peteng, kilat lan gludhug, lan ...
    Waca liyane
  • DIY: How To Use Hose Clamps To Fix Leaking Pipes

    DIY: Cara Nggunakake Klem Selang Kanggo Ndandani Pipa Bocor

    Aku 1921, mantan Royal Navy Panglima Lumley Robinson nemokke alat prasaja sing bakal cepet dadi salah siji sing paling dipercaya, instruments digunakake ing donya.Kita ngomong - mesthi - babagan klem selang sing asor.Piranti kasebut digunakake dening tukang pipa, mekanik, lan ahli dandan omah kanggo ...
    Waca liyane
  • Apa sampeyan ngerti carane nggunakake clamp selang kanthi bener?

    Apa proses aplikasi clamp selang?Sabanjure, kita bakal menehi introduksi sing cocog: Gunakake pemotong pipa kanggo ngethok selang utawa pipa miturut dawa sing dibutuhake, lan mriksa bagean incision kanthi instrumen tingkat kanggo mesthekake yen bagean incision jejeg ...
    Waca liyane
  • Selamat Hari Anak Internasional

    Madegake Hari Anak Internasional ana hubungane karo pembantaian Lidice, pembantaian sing kedadeyan nalika Perang Donya II.Ing tanggal 10 Juni 1942, para fasis Jerman nembak lan mateni luwih saka 140 warga lanang sing umure luwih saka 16 taun lan kabeh bayi ing desa Lidice Ceko, lan ngirim ...
    Waca liyane