Pabrik Langsung Sale W4 Single Ear Hose otomotif Clamp

Iki digunakake digunakake kanggo pipa cilik / kabel listrik / energi anyar otomatis / teknik kimia lan lapangan liyane.Fitur utama yaiku Anti-karat lan anti-karat.Desain tanpa langkah 360 °. Nyedhiyakake tekanan segel sing luwih konsentrasi.Nalika diameter njaba selang kurang saka 10mm, clamp kuping siji bisa digunakake.Instalasi siji-wektu tanpa disassembly.Kanggo informasi luwih lengkap utawa rincian produk, please aran gratis kanggo hubungi kita.

 

vdPasar Utama:Rusia, Eropa, Amerika lan sawetara negara ing Timur Tengah

 

 


Detail Produk

Daftar Ukuran

Paket & Aksesoris

Tag produk

vdDeskripsi Produk

Klip Selang Telinga Tunggal utawa Klip Pinch digawe saka 304 Stainless Steel lan minangka solusi ekonomi kanggo akeh rakitan selang sing prasaja.Clamp selang kuping siji bisa digunakake karo hawa utawa cairan liyane.Clamps jiwit iki becik kanggo aplikasi nuntut sing nglibatake karet lan plastik sing alus utawa atos.Desain uga njamin komprèsi seragam ing saindhenging circumference saka clamp selang.

NO.

Paramèter Rincian

1.

Bandwidth * kekandelan 5*0.5mm/7*0.6mm

2.

Ukuran 6.5mm kanggo kabeh

3.

Perawatan lumahing Polishing

4.

OEM/ODM OEM / ODM welcome

 

vdKomponen Produk

rge

微信图片_20210610134736

vdBahan

TO Bagian No.

Bahan

Band

TOESS

W4

SS304

vdAplikasi

Clamps kuping tunggal stepless stainless steel iki minangka tambahan banget kanggo rakitan selang push-kunci kanggo njaga segel kanthi bener liwat owah-owahan tekanan lan suhu.Sawise alat khusus digunakake kanggo ngompres "kuping" (didol kanthi kapisah), tekanan konstan ditrapake kanggo nyemprotake selang ing barb.Sawise dipasang, clamp ora bakal kudu dikencangake maneh, dadi luwih unggul tinimbang clamp worm-drive umum.Clamps iki duwe pita lebar 5mm lan 7mm, lan kasedhiya ing paket sepuluh kanggo 1/4", 5/16", 3/8", 1/2", 5/8", lan 3/4 "karet push- kunci utawa selang socketless.Mangga referensi ukuran grafik ing ngisor iki.

Clamps kuping mbutuhake alat khusus kanggo mencet kuping lan ngencengi clamp, kang fastening fitting barbed kanggo push-kunci utawa selang socketless.Alat klem selang kuping tunggal digawe saka baja vanadium krom sing tahan korosi.Desain sirah sing ramping ngidini akses gampang menyang wilayah sing dikurung, lan untune sing ditabuh alat ora bakal ngrusak klem amarga kanthi lancar mencet kuping.

单耳用途

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Range Clamp

    Bandwidth

    kekandelan

    TO Bagian No.

    Min (mm)

    Maks (mm)

    (mm)

    (mm)

    5.3

    6.5

    5

    0.5

    TOESS6.5

    5.8

    7

    5

    0.5

    TOESS7

    6.8

    8

    5

    0.5

    TOESS8

    7

    8.7

    5

    0.5

    TOESS8.7

    7.8

    9.5

    5

    0.5

    TOESS9.5

    8.8

    10.5

    5

    0.5

    TOESS10.5

    10.1

    11.8

    5

    0.5

    TOESS11.8

    9.4

    11.9

    7

    0.6

    TOESS11.9

    9.8

    12.3

    7

    0.6

    TOESS12.3

    10.3

    12.8

    7

    0.6

    TOESS12.8

    10.8

    13.3

    7

    0.6

    TOESS13.3

    11.5

    14

    7

    0.6

    TOESS14

    12

    14.5

    7

    0.6

    TOESS14.5

    12.8

    15.3

    7

    0.6

    TOESS15.3

    13.2

    15.7

    7

    0.6

    TOESS15.7

    13.7

    16.2

    7

    0.6

    TOESS16.2

    14.5

    17

    7

    0.6

    TOESS17

    15

    17.5

    7

    0.6

    TOESS17.5

    15.3

    18.5

    7

    0.6

    TOESS18.5

    16

    19.2

    7

    0.6

    TOESS19.2

    16.6

    19.8

    7

    0.6

    TOESS19.8

    17.8

    21

    7

    0.6

    TOESS21

    19.4

    22.6

    7

    0.6

    TOESS22.6

    20.9

    24.1

    7

    0.6

    TOESS24.1

    22.4

    25.6

    7

    0.6

    TOESS25.6

    23.9

    27.1

    7

    0.6

    TOESS27.1

    25.4

    28.6

    7

    0.6

    TOESS28.6

    28.4

    31.6

    7

    0.6

    TOESS31.6

    31.4

    34.6

    7

    0.6

    TOESS34.6

    34.4

    37.6

    7

    0.6

    TOESS37.6

    36.4

    39.6

    7

    0.6

    TOESS39.6

    39.3

    42.5

    7

    0.6

    TOESS42.5

    45.3

    48.5

    7

    0.6

    TOESS48.5

    52.8

    56

    7

    0.6

    TOESS56

    55.8

    59

    7

    0.6

    TOESS59

    vdKemasan

    Paket klem selang kuping tunggal kasedhiya karo polybag, kotak kertas, kotak plastik, kantong plastik kertu kertas, lan kemasan sing dirancang pelanggan.

    • kothak werna kita karo logo.
    • kita bisa nyedhiyani kode bar customer lan label kanggo kabeh packing
    • packing dirancang pelanggan kasedhiya
    ef

    Kemasan kothak warna: 100 klem saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 klem saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

    vd

    Kemasan kothak plastik: 100 klem saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 klem saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

    z

    Tas poli kanthi kemasan kertu kertas: saben kemasan tas poli kasedhiya ing 2, 5,10 klem, utawa kemasan pelanggan.

    fb

    Kita uga nampa paket khusus karo kothak dipisahake plastik.Sesuaikan ukuran kothak miturut syarat pelanggan.

    vdAksesoris

    Kita uga nyedhiyakake driver nut poros fleksibel kanggo mbantu karya sampeyan kanthi gampang.

    th
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita