Braçadeira de mangueira type europeu de furo único de aço inoxidável

A braçadeira de mangueira type europeu de parafuso único de aço inoxidável sing populer lan akeh digunakake ing mobil, industri, agricultura, tubo saka automoveis, tubo motor, tubo de água, tubo kulkas, lsp. saka produk, ora ragu-ragu karo kontak.

 

Mercado de Vendas:Rússia.Italia,Peru.Dubai.Kuwait.Spanish.Malaysia.Indonesia


Detail Produk

Daftar Ukuran

Paket & Aksesoris

Tag produk

vd Deskripsi Produk

Amarga jembatan swiveling revolusioner, clamp pipa sing kuat bisa dipasang ing aplikasi sing paling kikuk tanpa kudu nyopot selang.Bisa dibukak lan diikat maneh nalika dipasang tanpa ngeculake bagean clamp liyane, nggawe perakitan luwih gampang.
Thanks kanggo pinggiran beveled, selang dilindhungi saka karusakan.

Bolt kanthi kekuatan dhuwur, dirancang lan diprodhuksi dening THEONE® khusus kanggo penjepit iki, bebarengan karo sistem nut lan spacer tawanan ngidini sampeyan ngunci rakitan selang sing paling nuntut.Iki minangka penjepit sing dipilih kanggo para profesional ing sektor selang industri, otomotif lan mesin pertanian uga ing kabeh aplikasi industri sing mbutuhake clamp tugas abot sing luar biasa lan paling penting.
Tekanan aplikasi maksimal bisa beda-beda gumantung saka jinis selang sing digunakake lan geometri kopling.Paten ing saindenging jagad.
Amarga sawetara cilik saka imbuhan ing Clamps iki penting sing nemokake OD bener saka tabung (kalebu mulet disebabake pas liwat spigot selang) lan tuku ukuran bener saka ngawat-ngawati.

NO.

Paramèter Rincian

1.

Bandwidth * kekandelan 1) seng dilapisi: 18*0.6/20*0.8/22*1.2/2*1.5/26*1.7mm
2) baja tahan karat: 18*0.6/20*0.6/2*0.8/24*0.8/26*1.0mm

2.

Ukuran 17-19mm kabeh

3.

meneng M5/M6/M8/M10

4.

Putus Torsi 5N.m-35N.m

5

OEM/ODM OEM / ODM welcome
vdKomponen produk
wef
实心强力30_01

vdBahan

TO Bagian No.

Bahan

Band

Bolt

Plat Jembatan

Axle

TORG

W1

Baja Galvanis

Baja Galvanis

Baja Galvanis

Baja Galvanis

TORS

W2

SS200/SS300 Series

Baja Karbon

Baja Karbon

Baja Karbon

TORSS

W4

SS200/SS300 Series

SS200/SS300 Series

SS200/SS300 Series

SS200/SS300 Series

TORSSV

W5

SS316

SS316

SS316

SS316

vdAplikasi

Klem pipa sing kuat THEONE® dipasang ing selang lan sambungan industri sing ora kaetung.Dadi THEONE® kita mbantu macem-macem industri njaga operasi sistem lan mesin sing kuwat lan terus-terusan.

Salah sawijining lapangan aplikasi yaiku sektor pertanian ing ngendi THEONE® mesthi ditemokake ing contone, tanker slurry, boom selang netes, sistem irigasi uga sawetara mesin lan peralatan liyane ing sektor iki.

Kualitas sing apik lan stabil njamin manawa klem selang minangka produk sing disenengi lan asring digunakake ing industri lepas pantai.THEONE® mula nyedhiyakake klem selang sing digunakake ing contone kincir angin, ing lingkungan maritim uga industri perikanan.

robust pipe clamp

vdDaftar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Faixa de fixação

    Largura de banda

    Grossura

    TO BAGIAN NO.

    Min (mm)

    Maks (mm)

    (mm)

    (mm)

    W1

    W2

    W4

    W5

    17

    19

    18

    0.6/0.6

    TRG19

    TORS19

    TORSS19

    TORSSV19

    20

    22

    18

    0.6/0.6

    TORG22

    TORS22

    TORSS22

    TORSSV22

    23

    25

    18

    0.6/0.6

    TORG25

    TORS25

    TORSS25

    TORSSV25

    26

    28

    18

    0.6/0.6

    TORG28

    TORS28

    TORSS28

    TORSSV28

    29

    31

    20

    0.6/0.8

    TORG31

    TORS31

    TORSS31

    TORSSV31

    32

    35

    20

    0.6/0.8

    TORG35

    TORS35

    TORSS35

    TORSSV35

    36

    39

    20

    0.6/0.8

    TORG39

    TORS39

    TORSS39

    TORSSV39

    40

    43

    20

    0.6/0.8

    TORG43

    TORS43

    TORSS43

    TORSSV43

    44

    47

    22

    0.8/1.2

    TORG47

    TORS47

    TORSS47

    TORSSV47

    48

    51

    22

    0.8/1.2

    TORG51

    TORS51

    TORSS51

    TORSSV51

    52

    55

    22

    0.8/1.2

    TORG55

    TORS55

    TORSS55

    TORSSV55

    56

    59

    22

    0.8/1.2

    TORG59

    TORS59

    TORSS59

    TORSSV59

    60

    63

    22

    0.8/1.2

    TORG63

    TORS63

    TORSS63

    TORSSV63

    64

    67

    22

    0.8/1.2

    TORG67

    TORS67

    TORSS67

    TORSSV67

    68

    73

    24

    0.8/1.5

    TORG73

    TORS73

    TORSS73

    TORSSV73

    74

    79

    24

    0.8/1.5

    TORG79

    TORS79

    TORSS79

    TORSS79

    80

    85

    24

    0.8/1.5

    TORG85

    TORS85

    TORSS85

    TORSSV85

    86

    91

    24

    0.8/1.5

    TORG91

    TORS91

    TORSS91

    TORSSV91

    92

    97

    24

    0.8/1.5

    TORG97

    TORS97

    TORSS97

    TORSSV97

    98

    103

    24

    0.8/1.5

    TORG103

    TORS103

    TORSS103

    TORSSV103

    104

    112

    24

    0.8/1.5

    TORG112

    TORS112

    TORSS112

    TORSSV112

    113

    121

    24

    0.8/1.5

    TORG121

    TORS121

    TORSS121

    TORSSV121

    122

    130

    24

    0.8/1.5

    TORG130

    TORS130

    TORSS130

    TORSSV130

    131

    139

    26

    1.0/1.7

    TORG139

    TORS139

    TORSS139

    TORSSV139

    140

    148

    26

    1.0/1.7

    TORG148

    TORS148

    TORSS148

    TORSSV148

    149

    161

    26

    1.0/1.7

    TORG161

    TORS161

    TORSS161

    TORSSV161

    162

    174

    26

    1.0/1.7

    TORG174

    TORS174

    TORSS174

    TORSSV174

    175

    187

    26

    1.0/1.7

    TORG187

    TORS187

    TORSS187

    TORSSV187

    188

    200

    26

    1.0/1.7

    TORG200

    TORS200

    TORSS200

    TORSSV200

    201

    213

    26

    1.0/1.7

    TORG213

    TORS213

    TORSS213

    TORSSV213

    214

    226

    26

    1.0/1.7

    TORG226

    TORS226

    TORSS226

    TORSSV226

    227

    239

    26

    1.0/1.7

    TORG239

    TORS239

    TORSS239

    TORSSV239

    240

    252

    26

    1.0/1.7

    TORG252

    TORS252

    TORSS252

    TORSSV252

    vdEmbalagem

    O pacote de braçadeiras de mangueira de parafuso único está disponível com saco poli, caixa de papel, caixa de plastico, saco plastico de cartão de papel lan embalagem projetada kanggo klien.

    nossa caixa de cor com logotipo.
    podemos fornecer código de barras lan etiqueta do cliente todas as embalagens
    A embalagem projetada pelo cliente está disponível

    ef51

    Embalagem de caixa colorida: 100 grampos saka caixa kanggo tamanhos pequenos, 50 grampos saka caixa kanggo tamanhos grandes, depois enviados em caixas.

    vd

    Embalagem saka plastik: 100 gram saka banyu kanggo tamanhos pequenos, 50 grampos saka caixa kanggo tamanhos grandes, depois enviados em caixas.

    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita