chilCEO: Ammy

6200659e

Ammy, Rampung kursus manajemen MBA ing 2017, saiki dadi CEO Tianjin TheOne Metal Products Co., Ltd, lan pimpinan Kementerian Perdagangan Luar Negeri.

Ing taun 2004, Ammy mlebu lapangan klem selang, makarya ing pabrik klem selang sing misuwur.Ing 3 taun, dheweke wis munggah saka wakil dodolan biasa menyang Manajer Pemasaran sing mimpin 30 adol, ngladeni pelanggan abot sing nyedhiyakake eBay, Amazon, Walmart, Home Depot lsp.

Pengalaman perdagangan manca pirang-pirang taun ndadekake dheweke bisa ndeleng prospek gedhe saka pasar clamp selang, mula dheweke mundur saka posisi sing mbayar dhuwur, kanthi tegas nggawe pabrik dhewe lan tim perdagangan manca, lan adol produk clamp selang sing luwih apik lan luwih dhuwur ing donya.

Ing Oktober 2008, Tianjin The One Metal Products Co., Ltd. didegaké.Sawise pembangunan 13 taun, wis dikembangake dadi kombo manufaktur lan dagang karo 2 tim dagang internasional.Kanthi 17 taun pengalaman ing industri clamps selang dheweke, tim tetep paling 18% wutah ing dodolan taunan banget taun.

Ing 2018, dheweke dianugerahi gelar kehormatan "Ahli Pengusaha Muda" dening Komite Distrik kita.

Dheweke apik banget, uga pimpinan sing ketat ing pakaryan, lan ing urip, dheweke minangka kulawarga sing tliti sing ngirim kehangatan kanggo kabeh wong.Dheweke tansah negesake "HOME" minangka pusat, supaya saben karyawan bisa kerja kanthi seneng lan mantep ing perusahaan.Ing karya, dheweke dadi bos, nanging dheweke adhine ing urip.

Minangka CEO saka TheOne Metal, tujuane kanggo popularize klem selang kanggo negara liyane.Nganti 2020, kita entuk pelanggan saka 150 negara.Ing pasar utamané, turnover taunan tekan $8.2million.

Ing mangsa ngarep, miturut pimpinan Ammy, tim perdagangan manca TheOne Metal bakal ngembangake pasar nasional sing luwih akeh lan nggawa produk klem selang sing luwih apik ing saindenging jagad.

Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita