German Type Key Type Twist Adjustable Stainless Steel Hose Clamp

Tipe Kunci Jerman Twist Adjustable Stainless Steel Hose Clamp digunakake akeh ing mobil, traktor, forklift, lokomotif, kapal, tambang, minyak bumi, bahan kimia, farmasi, tetanèn, lan banyu liyane, lenga, uap, bledug, etc. tightly dikunci, nyenyet lan wis sawetara imbuhan sudhut.Iku cocok kanggo fasteners karo sambungan pipe alus lan hard.Iku luwih gampang kanggo operate.Kanggo informasi luwih utawa rincian produk, please aran gratis kanggo hubungi kita.

 

vdPasar Utama:Rusia, Eropa, Amerika lan sawetara negara ing Timur Tengah


Detail Produk

Daftar Ukuran

Paket & Aksesoris

Tag produk

Deskripsi Produksi

German Type Key Type Twist Adjustable Stainless Steel Hose Clampcocok kanggo pas tangan lan diwenehake karo meneng jempol, ngidini toruqe gampang nggunakake mung jempol lan forefinger. Cocog kanggo aplikasi ngendi ana requirement kanggo requent tightening / loosening ing aplikasi torsi kurang;utamané kanggo pasar hardware.
Rangkaian produk iki diprodhuksi kanggo standar DIN lan duwe spade plastik kanggo ease saka use.Wingspades sing cocog kanggo fittings sing bisa uga kudu dibusak saka wektu kanggo wektu kayata Unit extraction bledug, hoses taman lan aplikasi domestik liyane.

  • gampang operate
  • kunci sing kuat
  • resistance tekanan
  • torsi imbang
  • sawetara luwes amba

NO.

Paramèter Rincian

1.

Bandwidth * kekandelan 1) seng dilapisi:9/12*0.7mm
2) Baja tahan karat:9/12*0.6mm

2.

Ukuran 8-12mm kanggo kabeh

3.

Sambungan welding

4.

Gagang Kupu Plastik

5.

Warna Handle Plastik Minangka panyuwunan sampeyan

6.

OEM/ODM OEM / ODM welcome

vdKomponen produk

htr德式手柄13_01

vdBahan

TO Bagian No.

Bahan

Band

omah

meneng

nangani

TOGMB

W1

Baja galvanis

Baja galvanis

Baja galvanis

Plastik/Stainless steel/Baja galvanis

TOGMBS

W2

SS200/SS300 seri

SS200/SS300 seri

Baja galvanis

Baja karbon/plastik

TOGMBSS

W4

SS200/SS300 seri

SS200/SS300 seri

SS200/SS300 seri

SS200/SS300 seri

TOGMBSSV

W5

SS316

SS316

SS316

SS316

vdTorsi tightening

Torsi gratis instalasi sing disaranake kurang saka 1Nm, torsi beban yaiku 6,5Nm.

vdAplikasi

German Type Key Type Twist Adjustable Stainless Steel Hose Clampdigunakake akeh ing mobil, traktor, forklift, lokomotif, kapal, tambang, petroleum, bahan kimia, farmasi, tetanèn lan banyu liyane, lenga, uap, bledug etc

Sampeyan bisa ndeleng sawetara skenario panggunaan ing gambar ing ngisor iki.

德式手柄用途1200宽 德式手柄用途1200宽

vdDaftar Produk


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Range Clamp

    Bandwidth

    kekandelan

    TO Bagian No.

    Min (mm)

    Maks (mm)

    (mm)

    (mm)

    W1

    W2

    W4

    W5

    8

    12

    9/12

    0.6

    TOGMB12

    TOGMBS12

    TOGMBSS12

    TOGMBSSV12

    10

    16

    9/12

    0.6

    TOGMB16

    TOGMBS16

    TOGMBSS16

    TOGMBSSV16

    12

    20

    9/12

    0.6

    TOGMB20

    TOGMBS20

    TOGMBSS20

    TOGMBSSV20

    16

    25

    9/12

    0.6

    TOGMB25

    TOGMBS25

    TOGMBSS25

    TOGMBSSV25

    20

    32

    9/12

    0.6

    TOGMB32

    TOGMBS32

    TOGMBS32

    TOGMBSSV32

    25

    40

    9/12

    0.6

    TOGMB40

    TOGMBS40

    TOGMBSS40

    TOGMBSSV40

    30

    45

    9/12

    0.6

    TOGMB45

    TOGMBS45

    TOGMBSS45

    TOGMBSSV45

    32

    50

    9/12

    0.6

    TOGMB50

    TOGMBS50

    TOGMBSS50

    TOGMBSSV50

    40

    60

    9/12

    0.6

    TOGMB60

    TOGMBS60

    TOGMBS60

    TOGMBSSV60

    50

    70

    9/12

    0.6

    TOGMB70

    TOGMBS70

    TOGMBSS70

    TOGMBSSV70

    60

    80

    9/12

    0.6

    TOGMB80

    TOGMBS80

    TOGMBSS80

    TOGMBSSV80

    70

    90

    9/12

    0.6

    TOGMB90

    TOGMBS90

    TOGMBSS90

    TOGMBSS90

    80

    100

    9/12

    0.6

    TOGMB100

    TOGMBS100

    TOGMBSS100

    TOGMBSSV100

    90

    110

    9/12

    0.6

    TOGMB110

    TOGMBS110

    TOGMBSS110

    TOGMBSSV110

    100

    120

    9/12

    0.6

    TOGMB120

    TOGMBS120

    TOGMBSS120

    TOGMBSSV120

    110

    130

    9/12

    0.6

    TOGMB130

    TOGMBS130

    TOGMBSS130

    TOGMBSSV130

    120

    140

    9/12

    0.6

    TOGMB140

    TOGMBS140

    TOGMBSS140

    TOGMBSSV140

    130

    150

    9/12

    0.6

    TOGMB150

    TOGMBS150

    TOGMBSS150

    TOGMBSSV150

    140

    160

    9/12

    0.6

    TOGMB160

    TOGMBS160

    TOGMBSS160

    TOGMBSSV160

    150

    170

    9/12

    0.6

    TOGMB170

    TOGMBS170

    TOGMBSS170

    TOGMBSSV170

    160

    180

    9/12

    0.6

    TOGMB180

    TOGMBS180

    TOGMBSS180

    TOGMBSSV180

    170

    190

    9/12

    0.6

    TOGMB190

    TOGMBS190

    TOGMBSS190

    TOGMBSSV190

    180

    200

    9/12

    0.6

    TOGMB200

    TOGMBS200

    TOGMBSS200

    TOGMBSSV200

    vdPaket

    Clamp Hose Jerman Kanthi Handle bisa dikemas karo tas poli, kothak kertas, kothak plastik, tas plastik kertu kertas, lan kemasan sing dirancang pelanggan.

    • kothak werna kita karo logo.
    • kita bisa nyedhiyani kode bar customer lan label kanggo kabeh packing
    • packing dirancang pelanggan kasedhiya
    ef

    Kemasan kothak warna: 100 klem saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 klem saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

    vd

    Kemasan kothak plastik: 100 klem saben kothak kanggo ukuran cilik, 50 klem saben kothak kanggo ukuran gedhe, banjur dikirim ing karton.

    z

    Tas poli kanthi kemasan kertu kertas: saben kemasan tas poli kasedhiya ing 2, 5,10 klem, utawa kemasan pelanggan.

    fb

    Kita uga nampa paket khusus karo kothak dipisahake plastik.Sesuaikan ukuran kothak miturut syarat pelanggan.

    vdAksesoris

    Kita uga nyedhiyakake driver nut poros fleksibel kanggo mbantu karya sampeyan kanthi gampang.

    sdv
    Tulis pesen ing kene lan kirimake menyang kita