Klem selang wujud kupu

Clamp selang jinis Amerika kanthi gagang digunakake ing sambungan kabeh jinis hosepipe, ora perlu alat khusus, mung ngowahi tombol kanthi tangan kanggo fastening.Band kasebut ditusuk, bisa nggawe sekrup nyenyet sabuk baja.

Clamp selang jinis Amerika kanthi gagang, torsi instalasi sing disaranake yaiku> = 2.5Nm

Clamp Hose Tipe Amérika kanthi Handle lebareDigunakake ing sambungan kabeh jinis hosepipe.Ora perlu alat khusus, mung nguripake tombol kanthi tangan kanggo fastening.Iku gampang kanggo mbusak lan ngganti.

Klem Selang Tipe Kunci kanthi genggeman, Gampang digunakake, Ora perlu alat kanggo ngencengi utawa ngeculake.

Kualitas klem selang stainless steel sing apik bisa nolak karat lan karat ing lingkungan segara.

Gunakake kanggo klem selang bahan bakar, klem selang vakum, klem selang udara, ngamanake selang ing pipa utawa kanggo panggunaan otomotif.

IMG_0448

Fitur

 

1Nguripake klem selang kunci, gampang digulung kanthi gagang

2Pita perforated

3Band Gamelan nang kanggo nglindhungi lumahing selang saka karusakan

4Pinggir bunder, ora ana burr, ora ana deformasi, bisa digunakake maneh

5Wrest tahan lan kekuatan ngremuk dhuwur

6Tahan korosi, lan nglindhungi permukaan karet ora rusak

7Torsi gratis sing kurang

8Pita prangko Gamelan sampurna lan pinggiran flared tanpa burr nyegah

hoses saka ngrusak sak instalasi

9Welding ing mburi omah

10Kepala meneng sing bentuke kupu-kupu sing unik gampang digulung kanggo kenceng tangan tanpa alat.

handle clamps

Panganggone

 

American Type Hose Clamp With Handle utamane digunakake kanggo lenga antarmuka, gas, pesawat rahasia lem cair, konstruksi, mobil, traktor, mesin bensin, mesin diesel, mesin irigasi lan piranti mekanik liyane, kabeh jinis antarmuka sistem selang perlu ngencengi aksesoris sing disambungake..

85


Wektu kirim: Mei-20-2022