Carane Milih Klem Selang Tengen

Desain fitting pipa lan klem selang:

Solusi clamping efektif gumantung ing clamps selang lan fittings.Kanggo kinerja sealing paling luweh, titik ing ngisor iki kudu dianggep sadurunge nginstal clamp:

1. fitting Barb-jinis umume paling apik kanggo sealing, nanging ora cocok kanggo tembok lancip utawa aplikasi meksa kurang.

2. Ukuran sambungan pipa kudu kaya sing selang rada manjang ing sambungan pipa.Yen sampeyan milih fitting sing gedhe banget, bakal angel dijepit kanthi lengkap, nanging fitting sing ukurane kurang bisa gampang ngeculake utawa nyepetake selang.

3. Ing kasus apa wae, sambungan pipa kudu cukup kuat kanggo nahan gaya tekan saka clamp, lan clamp tugas abot mung dipilih nalika selang lan pipa minangka bahan sing kuwat lan elastis.Thrust: Kepiye Diameter Ngaruhi Thrust Axial: Tekanan sing saya tambah ing selang nggawe dorongan aksial sing meksa selang metu saka ujung puting.57

Mulane, salah siji saka nggunakake utama clamps selang kanggo nolak tikaman aksial kanggo nahan selang ing panggonan.Tingkat dorongan aksial diukur kanthi tekanan sing dikembangake ing selang lan kuadrat diameter selang.

Minangka conto: dorong aksial selang kanthi diameter jero 200mm iku satus kaping selang kanthi diameter njero 20mm.Mulane, kita banget nyaranake klem selang tugas abot kanggo selang diameter gedhe kanthi tekanan dhuwur.Yen ora, selang sampeyan ora bakal tahan suwe.Tensioning Bener Sembarang clamps kudu tightened kanggo tension bener kanggo kinerja bener.Kanggo clamps drive cacing bolted, kita nyedhiyani nilai torsi maksimum.Dadi tanpa ngandika sing kanggo gripper diwenehi, sing luwih torsi input, sing luwih pasukan clamping.Nanging, nomer iki ora bisa digunakake kanggo mbandhingaké kekuatan relatif saka Clamps;amarga faktor liyane kayata jembaré benang lan tali uga dimainake.Yen sampeyan isih nimbang opsi kanggo clamps lan klip beda, kita banget nyaranake sampeyan mriksa brosur ing situs web kita kanggo mesthekake yen sampeyan wis ketemu tingkat tensioning dianjurake kanggo kabeh kisaran kita.Klem selang sing dipasang kanthi bener Nalika ngencengi klem selang, selang kasebut nyeret selang sing nyebabake kompresi.Reaksi berantai sing diasilake bakal nyebabake selang dadi cacat, mula aja pasang clamp ing cedhak mburi selang amarga ana risiko bocor utawa dislodging nalika nempatake clamp ing tekanan.Disaranake manawa clamps paling sethithik 4mm saka mburi selang,

 174239300_3011182192450177_1262336082454436204_n

Kabeh klem selang teka ing macem-macem diameter, mula penting kanggo milih ukuran sing bener.Malah yen sampeyan milih salah siji, sampeyan bakal nemokake sing nawakake sawetara.Mangkene carane mesthekake klem selang diameter sing bener dipilih.Pisanan: Sawise selang dipasang menyang pas, ukur diameter njaba selang.Ing titik iki, selang meh mesthi bakal nggedhekake lan bakal luwih gedhe tinimbang sadurunge dipasang ing pipa.Kapindho, sawise ngukur diameter njaba, priksa kisaran dinamis klem selang kanggo mesthekake yen bisa dikencengake kanthi ukuran sing bener.Kabeh clamps kasedhiya ing diameter minimal lan maksimum, saenipun sampeyan kudu milih clamps sing pas selang OD nyakup tengah kisaran iki.Yen sampeyan milih ing antarane rong ukuran, pilih klem sing luwih cilik amarga bakal ngompres selang yen wis dipasang.Yen kisaran tengah ora dadi pilihan, utawa klem selang sing sampeyan pikirake duwe kisaran dinamis sing sempit, disaranake supaya sampel kanthi ukuran sing paling cedhak (sampeyan bisa order clamp ing situs web kita) banjur pesen kabeh Test sadurunge jumlah .

radiator, rubber and silicone pipes and different goods. 3d illustration


Wektu kirim: Mei-27-2022