Apa tanggal 20 Mei , Ketemu Dina Valentine Internet Cina

Apa iki "520 dina" sing dadi edan akeh wong Tionghoa?520 iku wangun singkat saka dina 20 Mei;lan, tanggal iki liyane Valentine Day preian ing China.Nanging kenapa tanggal iki dina Valentine?Iku bisa uga muni lucu nanging "520" muni phonetically banget cedhak "I Love You", utawa "Wo Ai Ni" ing Cina.

下载

520 utawa 521 "liburan" ora resmi nanging akeh pasangan ngrayakake Dina Valentine Cina iki;lan, 520 wis makna tartamtu iki kanggo "Aku tresna sampeyan" ing China.
Dadi, iki minangka preian kanggo ngungkapake katresnan romantis ing China kanggo pasangan lan sing lajang
Banjur, "521" mboko sithik diwenehi makna "Aku gelem" lan "Aku tresna sampeyan" dening kekasih ing China."Dina Valentine Online" uga dikenal minangka "Dina Perkawinan", "Dina Ekspresi Cinta", "Festival Cinta", lsp.

Nyatane, loro 20 & 21 Mei dina iku Dina Internet China Valentine saben taun, kang loro phonetically padha "Aku (5) tresna (2) sampeyan (0/1)" ing Cina.Ora ana hubungane karo sejarah ewonan taun China;lan, iku luwih produk saka promosi komersial ing China ing 21. abad.

Iki dudu preian ing China, paling ora preian umum resmi.Nanging, restoran lan bioskop ing wayah sore luwih rame lan larang nalika dina Valentine Cina iki.

Saiki, 20 Mei luwih penting minangka dina kesempatan kanggo wong lanang kanggo nyebut katresnan romantis kanggo bocah-bocah wadon ing China.Tegese para wanita ngarepake oleh-oleh utawa hongbao ing dina iki.Tanggal iki uga asring dipilih dening sawetara wong Tionghoa kanggo upacara manten.

Wong lanang bisa milih kanggo nyebut "520" (Aku tresna sampeyan) marang bojone, pacar utawa dewi favorit ing tanggal 20 Mei.Tanggal 21 Mei minangka dina kanggo njaluk jawaban.Wanita sing dipindhah mangsuli bojone utawa pacar karo "521" kanggo nunjukake "Aku gelem" lan "Aku tresna sampeyan".

images (1)

"Internet Valentine's Day" ing tanggal 20 Mei lan 21 Mei saben taun wis dadi dina sing begja kanggo pasangan sing bakal nikah lan nganakake upacara mantenan.
"Homophonic '520' apik banget, wong enom sing modis, ana sing milih dina iki kanggo njaluk akta nikah."520" uga dibahas dening sawetara wong enom ing WeChat Moments, grup QQ, minangka topik panas.Akeh sing ngirim amplop abang WeChat (biasane lanang) menyang kekasih sing bakal pamer ing media sosial kanthi njupuk layar.

Akeh wong setengah baya sing umure 40-an lan 50-an wis melu 520 festival, ngirim kembang, coklat, lan ngirim kue.

luwih enom
Umur wong sing ngupayakake 520 dina - Dina Valentine online biasane umure kurang saka 30 taun.Dheweke gampang nampa perkara anyar.Umume wektu luang ana ing Internet.Lan pandherekipun 2.14 Valentine Day digabungake karo telung generasi saka tuwa lan enom, lan sing liwat 30 taun sing luwih dipengaruhi dening tradhisi luwih condhong kanggo Valentine Day karo roso Western kuwat.

images

 


Wektu kirim: Mei-20-2022